luni, 18 ianuarie 2010

"Perfectul" si teoria lui "niciodata"




Nnimic nu e perfect. Si perfect nu e nimic. Din moment ce perfect nu e nimic, inseamna ca perfect e ceva. Dar ce? Oamenii in niciun caz. Trebuie sa fie cate un defect sau mai multe intotdeauna. O situatie? Imposibil. Cum sa fie o situatie perfecta? Trebuie sa existe ceva care sa o strice. Un lucru? Trebuie si el sa aiba un defect din fabricatie sau ceva care nu e perfect.



Atunci ce e perfect? Un vis. Da, un vis e perfect! Ai putea sa il visezi noaptea sau sa ti-l imaginezi, dar poate fi perfect! Si visul acesta daca s-ar implini in realitate sg nu ar mai fi perfect... Dar poate fi aproape perfect... Dar sigur ai sa spui k nu se va implini oricum. Probabil ai dreptate.




In general sunt 2 variante: potzi sa alegi sa visezi si sa speri k poate totusi se va intampla cv ce astepti sau potzi sa te duci dracului. Mai sunt si alte variante, Stiu. Dar majoritatea oamenilor le vad doar pe astea 2. 50% se duc dracului, 30% aleg sa viseze, 20% lupta pt a le fi mai bn dintre care doar 5% sau chiar mai putin stiu si cum sa lupte.





Nu incerc sa conving p nimeni nimic. Doar pe mine. Nu stiu exact ce. N-am pierdut un pic printre ganduri. Un pic cam mult... dar stiu un lucru sigur: n-o sa ma dau batuta, niciodata! Desi se spune "niciodata sa nu spui niciodata" - deja ai zis cuv "niciodata" si fraza se contrazice singura :)) deci pot sa spun "niciodata" cand am chef :) Sper insa sa nu o zik atunci cand nu e cazul :-S ...

Multe din tot ce s-a intamplat numai conteaza, desi odata au contat...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu