luni, 23 aprilie 2012

A reinceput scoala:)

Dah... nu suna prea bine, dar a fost super ok azi! M-am trezit cu o melodie de la The Rasmus. Nu ma intreba care ca am pus-o la repezeala aseara panicata ca azi e scoala :)) si nu imi amintesc daca a sunat. Adica sigur a sunat pentru ca am oprit alarma la 7.30 si am vazut pe ecran mare cum apare, dar nu imi amintesc sa fi sunat melodia deloc. Urechile mele erau date pe mute la propriu. In fine, asta e putin irelevant, dar mi s-a parut o faza  interesanta de povestit. Mi s-a mai intamplat sa opresc alarma in somn si sa nu imi amintesc, dar sa vad alarma si sa nu aud absolut nimic, chiar nu. M-am pus la loc in pat, evident, dar nu am mai putut sa adorm pentru ca tot asteptam sa sune melodia=))) a fost ciudat.

Revenind la treburile noastre vreau sa iti iei un moment de relaxare si sa meditezi asupra faptului ca vacanta s-a terminat. Poate ti se intampla si tie ca sa iti placa foarte mult la scoala, iar dupa vacanta sa nu mai vrei. Dar aveai un motiv pentru care iti placea inainte, nu? Deci care este acel motiv. Pot sa pun pariu ca este vorba de *your impossible love*, daaaaaar nu e cazul sa renunti. Adica atata timp cat exista un singur motiv pentru care te simti bine la scoala, de ce sa nu lupti pt acel motiv? Eu am dat doar un exemplu. Poate am pierdut pariul si te atrage altceva. Stiu ca pe tema asta ar fi mult de discutat, dar nu e cazul. Abia a inceput scoala. Lumea nu mai poate de somn. Cu alta ocazie :))

Acum faza ceaaaa mai tare era asa: am ajuns la scoala si toata lumea vorbea de istorie. Cand am intrat in vacanta, la fel toata lumea vorbea de istorie. Suntem panicati la maxim. Si stateam noi pe coridor, la o barfa si vine profu si zice: "Pentru maine sa va invatati ca va ascult. Martea viitoare e liber, si apoi o sa dam si teza si nu mai am cand." Noi eram *poker face* la care ne bufneste rasu aproape pe toti, cine a putut sa se abtina bravo lui, dar eu n-am putut=)))) era prea epica faza. Si s-a gnadit totusi cineva sa ne intrebe din ce lectii ne asculta si a zis ca din ultimile. Ma mir ca nu din toate. Dar nu ma mai mir prea mult ca s-ar putea sa se duca minunea :)). Si in vacanta ma intalnesc cu o colega, vorbim putin de istorie, doua chestii am apucat sa zicem, era asa mai seara si hocus pocus: apare profu =))))))

Daca vreodata te bantuie ceva, ai grija ca daca e viu e mai rau decat o fantoma :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu