sâmbătă, 21 aprilie 2012

LOL

Ok... unii oameni sunt foarteee interesanti! Cand nu au ce sa spuna ii vezi ca tasteaza super repede cuvantul "lol", pt cine nu stie =lots of laugh. Tu vorbesti pe messenger cu cineva si ii spui o oarecare fraza ca ti s-a intamplat nu stiu ce, ca ai ghinion, ca ti-a murit pisica, etc. si persoana respectiva iti spune: loooooooool. Stai si te gandesti "mah, e asa de amuzant? sunt eu retardat/a si nu vad sensul?". Parerea mea e ca tu esti ok, acum sunt si exceptii, sa nu ne grabim, dar te incumeti totusi sa il intrebi pe X "ce e atat de funny?", la care domnia sa incredibila spune "nimic". Pai bine mai X, nu e nimic amuzant, dar de ce ai scris "lol" atunci? La care domnul, daca e destul de inteligent si in acelasi timp destul de idiot, va spune "pt ca mi s-a parut un raspuns bun pt ce mi-ai povestit tu". Si asa, efectiv, te lasa fara replica. Adica ai avea cate ceva sa ii spui, dar bunele maniere te impiedica; in primul rand poate iti e prieten bun si ti-e mila de el, in al doilea rand pentru ca nu se merita sa-ti bati capul si in al treilea rand, daca intr-adevar e ceva inteligenta in el o sa isi dea seama singur intr-un final, adica asta ar fi si ideea. 


Concluzia este ca daca cineva pune "lol" si ti se pare ca nu are nicio logica, nu cere explicatii, pentru ca respectivul nici nu le are. Daca vrei totusi o portie buna de ras sau de nervi, depinde cum privesti asta, atunci be my guest si cere-i explicatiile. Fa-l sa gandeasca putin. Zapaceste-l la cap cu intrebarea "de ce?"


Mai sunt unii, folosesc cuvantul atunci cand sunt ironici. De exemplu tu ii spui ca Y e extrem de prost, iar X spune "lol", gen "bineinteles, toata lumea si-a dat seama". Aici e cat de cat acceptabil. Dar mai sunt situatii in care ironia lui "lol" e destul de enervanta atunci cand tu vorbesti serios si il vezi pe X ca tranteste cele 3 litere asa de parca ti-ar da o palma. La care te gandesti cum sa-i dai una, pentru ca se vede ca trateaza totul ca pe o gluma.


Eu personal mai folosesc "lol" din cand in cand, dar in 90% din cazuri e despre ceva foarte amuzant. Sau in sms-uri atunci cand e mai usor sa scrii o simpla micuta abreviere decat sa zici "cat de amuzant a putut sa fie asta". 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu