luni, 5 iulie 2010

Una din acele zile...


E una din acele zile in care vrei sa mori sau vrei sa omori. Depinde de situatie sau poate intai vrei sa omori si apoi sa mori. Te-ai plictisit sa fii ipocrit/a? Te inteleg. Stiu ca ti-ai creat un scut, un zid in jurul tau, dar tocmai ce s-a darmat. E una din acele zile in care simti ca toti ti-au tradat increderea. Inainte sa actionezi gandeste-te putin; sigur nu e vina ta?

E una din acele zile in care nu mai deosebesti binele de rau, ca te rogi la Dumnezeu sau la dracu' - tot aia! Iti doresti sa faci dreptate cu propriile puteri sau cel putin sa primesti unele ca sa faci dreptate. Scuze, nu "sa faci dreptate" ci "sa iti faci dreptate". E o oarecare diferenta, nu?

E una din acele zile in care crezi ca daca dai totul dracului o sa se rezolve. Nu iti pasa ce mai pierzi pentru ca oricum totul e deja ca si pierdut. Ce sanse sa mai ai? Ce destin exista? Nu exista. Si daca exista te ceva pe el. Iti doresti sa fii Grimm Reapper si sa iei viata cui iti vine tie. Asta chiar ar fi distractiv, nu? Cel putin ar mai trece timpul si ai mai uita de probleme.

E una din acele zile in care daca ar fi sfarsitul lumii ai aplauda si ai sarii in sus de bucurie. Sau poate ca aici sunt mai multe zile, nu? Nu conteaza asta, oricum mai multi ani de viata ratata nu fac mai mult decat putini ani de o astfel de viata. E prea dur pentru tine? O sfoara gasesti usor. Mai greu e sa o legi bine sa fii sigur/a ca efectul e permanent. :)

E una din acele zile cand sadicismul e ca iubirea. Nu mai e nicio diferenta intre ele. Pana la urma ambele au ceva in comun: sunt pline de pasiune!


--affection turning to tears--
--tears turning to a killing spree--
--trying to escape from prison--
--after being hit by a truck: trying to escape from hell!--
--DON'T MIND ME:D!--

duminică, 4 iulie 2010

Tu in ce crezi?


Cred in puterea de a schimba lucrurile, intr-o zi mai buna, in persoanele de langa mine si mai cred ca daca ma vor dezamagi sunt gata sa ma prefac ca nu au existat. Chiar daca ma distrug pe dinauntru am puterea sa raman calma. Oricat de rea ar fi situatia, oricat as tipa, oricat m-as consuma am incredere in mine.

Atunci cand ceva nu imi place, ma retrag, si s-ar putea sa nu observi pana ce m-am retras de tot. Apoi nu mai e nimic de facut. Tu esti asa? Sau izbucnesti deodata cand nu iti convine ceva? Cred intr-o lume mai buna desi sunt sigura ca nu o sa gasesc pe strada pe cineva dornic sa ajute doar din dorinta de a ajuta, pe cineva care sa nu fie invidios pe cel de langa el sau pe cineva care sa aiba o inima buna fara sa fi suferit in viata prea mult.

Cred in Dumnezeu, dar il judec. Are multe explicatii sa-mi dea. Nu e obligat sa faca asta, in niciun caz, dar daca e Dumnezeu nu ar trebui sa ma lamureasca? Cred in noroc, dar mi-l fac singura si il alimentez cu sugestii pozitive nu cu ghicitul in carti. Cred in obiecte norocoase(vreo 3 in total probabil) dar daca se intampla ceva rau in ziua cand am unul din ele la mine ma prefac ca nu s-a intamplat nimic. Daca eu vreau ca obiectul "x" sa fie noroc pai E NOROCOS!

Nu cred in iubire adevarata, desi iubesc, nu cred in speranta, desi sper, nu cred in promisiuni si devin usor iritata atunci cand mi se promite ceva. Cuvintele au valoare pentru mine pe loc, apoi se sting odata cu apusul soarelui. Imi place sa am amintiri cu cuvinte frumoase si imi place sa mi le amintesc atunci cand rezulta a nu fi adevarate.

Urasc minciuna si ii detest pe cei care o spun. Nu ma refer aici la ceva fara importanta genul de "bluza de ieri era verde" cand defapt bluza era albastra. Nu ma intereseaza un pic de schimbare care nu are niciun efect sau vreun secret ascuns, care pana la urma nici nu ma priveste.

Cred in sfarsitul lumii, nu de alta, dar in momentul cand o sa realizez ca lumea nu poate fi mai buna e necesar sa fie sterse atata prostie si ura pana nu infecteaza si universul. Nu vreau sa fie ceva prea lung ca sa suferim mult, dar nici ceva prea scurt ca sa nu pot sa ma bucur de eveniment. Ceva de vreo 3-4 zile sa nu zic ca unii prosti inca traiesc. Aici nu ma refer neaparat la persoane pe care le cunosc, ma refer in general la oamenii prosti.

Cred ca Lucifer si Satana sunt 2 persoane/chestii diferite. Satana e un nume urat si pare si el urat. Iar Lucifer pare maidegraba un inger al lui Satana, mai putin rau si mai de treaba (intr-o oarecare masura stupida:D). Nu sunt satanista, doar nu-mi place numele de satana.

Si mai cred in reincarnare. Nu-mi ajunge o singura viata sa fac tot ce vreau. Imi trebuie mai multe pentru ca sa incerc diferite profesii si imi trebuie si o variatie de talente. Nu sunt prea narcisista, dar am momentele mele. The end!