sâmbătă, 31 octombrie 2015

Tara de ignoranti, romania

Dumnezeu nu exista, cel putin in romania. Sau poate ca suntem atat de ignoranti incat nici pe el nu-l vedem. romania cu r mic, de fiecare data pentru ce s-a intamplat in Club Colectiv din Bucuresti. Goodbye to Gravity era o trupa grozava si desi am aflat astazi de ei abia, melodiile lor sunt perfecte. Prima trupa de melodic death metal din tara noastra de cacat. Asta este romania, tara unde nu poti face un lucru cu cap. Dar poti sa mori pentru el.

Nu cred ca ce s-a intamplat a fost ceva legat de Satana, dar nici de Dumnezeu. In alte tari sunt o gramada de trupe cu versuri mult mai sataniste decat ce are Goodbye to Gravity. Si aia dau concerte, unde nu moare nimeni. Ei cum reusesc? Trebuie sa fie vreun secret din asta foarte bine ascuns, pe care romania nu-l stie. Mi-e rusine ca m-am nascut aici si intotdeauna imi va fi. Intr-o zi sper sa plec departe, sa reneg cetatenia romana. Si poate chiar sa uit limba.

Ignoranta este poate cel mai mare pacat al unei persoane. Sau poate e cel mai aspru pedepsit, mai bine zis. Cuvintele si promisiunile celor care vorbesc acum pe la televizor sau pe internet nu pot face nimic sa remedieze situatia. Pentru cei aflati acolo e egal cu zero. Noi, cetatenii acestei tari infecte am distrus vieti si e absolut oribil. Si continuam sa facem asta.

Nu cred ca pot schimba ceva in tara asta, pentru ca nu depinde de mine, depinde de toata lumea. Sunt dispusa sa schimb lucruri, dar daca sunt doar eu, degeaba. Daca plec, nu va mai fi problema mea. Va fi problema voastra.

De ce tot continui sa injur romania? Membrii trupei Goodbye to Gravity nu meritau sa fie in istorie cu o astfel de tragedie, erau grozavi si ar fi avut un succes imens. I-am fi putut pune langa trupe de melodic death metal de prin Finlanda si alte tari. Acum ii punem in categoria "condoleante si Dumnezeu sa-i ierte pe cei care au murit". Suntem cu adevarat nesimtiti si ignoranti.

Poate ca tara asta merita sa moara. Pacat de toti domnitorii care s-au luptat din greu pentru niste ignoranti. Daca eram inculti, intelegeam, daca eram saraci, iarasi aveam o scuza. Dar asa, suntem doar niste bieti ignoranti care au patit toate chestiile oribile pentru ca nu s-au interesat de lucruri care tineau de viata lor. Lasa sa faca altii, zice romanu'. Si daca unul face, restu incep sa rada de el. Poate ca nu meritam nici Halloween, care este o sarbatoare dedicata sufletelor mortilor. Nu meritam nimic. Dar avem nevoie de cu totul o alta educatie decat ce exista. Aaa si acum dati-mi voie sa fiu sarcastica: de mai multe banci si biserici, ca nu s-au facut destule.

Uuaaaaa romania!